onsdag 15. august 2012

Fylt kylling med bacon

Fylt kylling er alltid snadder, og kan egentlig fylles med det du vil. Denne gangen valgte jeg ost og ingefær, og snurret kylling med bacon.

Her er oppskriften 4 porsjoner

4 store kyllingfileter
1 ts raspet ingefærrot
4 store biter
Ridderost eller Port salut
4 skiver bacon
Salt og pepper

Skjær ei dyp "lomme" i hver kyllingfilet, og fyll det med ost og ingefær. Snurr kyllingen med baconet, slik at ikke osten renner ut. Krydre med salt og pepper, og stek det i stekeovnen i ca.30 minutter på 200g.


Saus
Bacon i biter
Sopp
Broccoli
1/2 Squash
2 dl matfløte
Salt og pepper

Kutt opp bacon, sopp, broccoli og squash i biter og fres i stekepanne. Tøm på matfløte og la småkoke i noen minutter. Krydre med salt og pepper, evt annet krydder.

Serveres med kok ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren. :-)