tirsdag 21. august 2012

Kyllingsuppe

Suppe er alltid godt, og kylling passer til så mangt. Så her kommer det en oppskrift på kyllingsuppe.

4 små porsjoner

1 stk kylling
1 stk paprika
1 stk purreløk
1 boks Creme Fraiche
2 stk kyllingbuljong
7-8 dl vann
1 ss karri
Cayennepepper
Salt og pepper
2 ss hvetemel - blandes ut i litt kaldt vann før du tilsetter det i suppa, ellers klumper det seg

Slik gjør du:

  • Varm opp vann med kyllingbuljong og karri. 
  • Fjern skinnet fra kyllingen, og del opp i biter. 
  • Kutt paprika og purreløk i biter.
  • Tilsett paprika, purreløk og kylling. Kok opp, og la småkoke i ca. 5 minutter. Tilsett Creme Fraiche, hvetemelblanding og krydder etter smak. La småkoke en liten stund til alt er varmt og mørt.


Serveres med loff/baguettebrød/grove rundstykker.


Velbekomme! :-)

1 kommentar:

Tusen takk for kommentaren. :-)