onsdag 10. oktober 2012

Thai Chicken

Ingredienser (ca.4 personer)

3 store kyllingfilèter
1 stk rødløk
1,5 stk rød paprika
2 stk gulrot
2 ss ingefær
1 rød chili
80 gr aspargesbønner
1 boks kokosmelk
0,5 sitron
3 dl jasminris
3 fedd hvitløk
4 ss soyasaus
2 ss sweet chilisaus
2 ts sukker
2 ss raps- og olivenolje

Slik gjør du:

  1. Kutt grønnsakene i strimler.  (Jeg sløyfet aspargesbønnene siden ingen her i huset er noe glad i det)
  2. Bland finhakket ingefær, chili og hvitløk med kokosmeld, sitronsaft, soyasaus, sweet chilisaus, sukker, salt og litt pepper.
  3. Varm woken og ha i olje. Stek kyllingen litt om gangen, og legg den så over i sausen.
  4. Wok grønnsakene raskt.
  5. Legg kyllingen og sausen tilbake i woken, og la alt bli gjennomvarmt.
  6. Server med jasminris.

Tilsett gjerne 1 ss peanøttsmør i woksausen. Cashewnøtter passer perfekt til denne retten. Rist dem i en tørr panne, og dryss over til slutt. Namnam! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren. :-)