mandag 4. februar 2013

Steinbit med kokosmelk

Oppskrift (4 pers.)

700 gr steinbitfilèt
1,5 rød paprika
1,5 løk
1 stk rød chili
1 boks kokosmelk
1 pk aspargesbønner (ca.200gr)
5 dl Jasminris
3 fedd hvitløk
2-3 ss olivenolje
Slik gjør du:
 • Tin fisken i kjøleskapet natten over, eventuelt bruk fersk fisk. Kutt paprika og løk i terninger, finhakk chili og hvitløk.
 • Stek paprika, løk, chili og hvitløk et par minutter i litt olivenolje.
 • Tilsett kokosmelk og aspargesbønner, og la det småkoke til bønnene er møre.
 • Skjær fisken i passe biter og ha det i gryten. La det trekke til fisken er klar. Smak til med salt og pepper. Server med jasminris.
Dryss gjerne over hakket koriander og smak til med presset lime.


2 kommentarer:

 1. Kjære Elin,

  Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og mat blogger.

  Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Hvis du ønsker å legge til din mat-blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

  Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!


  Varme hilsen,
  Christina
  http://www.alleoppskrifter.no/

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren. :-)